O min gode getostpaj med hallon

O min gode getostpaj med hallon

  • 1 förpackning Driscoll's hallon (125 g)
  • 1 ark bakpapper
  • 4 ark (10x10 cm) fryst smördeg
  • 2 msk parmesanost
  • 150 g smulad getost
  • 2 tsk färsk timjan
  • 60 ml balsamvinäger
  • 2 msk honung
  • Färsk nymalen svartpeppar

35 min | 6-8 | dîner | höst | vinter

Raspberry
getostpaj med hallon
Raspberry

Anvisninger

  • Ta ut bären ur kylskåpet
  • Förvärm ugnen till 200°C
  • Separera de frysta smördegsplattorna och lägg dem på bakpapperet
  • Gör en skåra med skarp kniv ca. 1 cm längs kanten på degplattan
  • Ugnsbaka i 10 minuter och ta ut dem ur ugnen
  • Använd en gaffel för att platta till innanför fyrkanten på degplattan
  • Strö parmesanost över plattorna följt av getosten
  • Sätt in i ugnen igen och grädda i 10 minuter tills smördegens kanter är gyllenbruna
  • Koka upp balsamvinäger med honung i en liten kastrull och låt blandningen den sjuda i 5 minuter
  • Placera hallonen ovanpå den varma smälta osten och strö över med timjan och peppar
  • Servera direkt med honungsglasyren
  • Smaklig måltid!
Leafs Raspberry
Leafs

Mer inspiration om sociala medier!

Stark inledning på veckan

Stark inledning på veckan

Tårta med volanger

Tårta med volanger

Sommar fruktbröd

Sommar fruktbröd

Hitta oss på:

Hemkop
Willys

Vi skulle hellre prata om bär än kakor men de kan kombineras perfekt ;)! På vår hemsida använder vi cookies för att göra vår hemsida och annonsering mer relevant för dina intressen. Vänligen läs mer om vår cookiepolicy. Om du godkänner den, innebär det att du har läst och förstått villkoren i cookiepolicyn och godkänner dem.